طرز تهیه پای سیب فرانسوی , طرز تهیه خمیر پای سیب , پای سیب مجلسی

0
115

طرز تهیه پای سیب , طرز تهیه خمیر پای سیب , پای سیب مجلسی : پای سیب بسیار خوش عطر و خوشمزه می باشد و به عنوان یک دسر برای مهمانی ها یا به عنوان عصرانه و سرو با چای انتخاب فوق العاده ای می باشد. طعم و عطر این دسر به یادماندنی می باشد و می تواند لحظات شیرینی برای شما به جای بگذارد.

این دسر را می توان با پایه خمیر یا به مانند پای سیب قنادی ها به صورت کیک تهیه کرد. در این مقاله قصد داریم طرز تهیه پای سیب با خمیر را به شما آموزش دهیم.

طرز تهیه پای سیب فرانسوی

مواد لازم برای پخت پای سیب

  • آرد سفید: دو و یک سوم لیوان
  • کره سرد: ۱۵۰ گرم
  • پودر قند یا شکر: ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری
  • شیر: یک چهارم لیوان
  • وانیل: یک چهارم قاشق چای خوری
  • سیب ۴ تا ۵ عدد متوسط
  • شکر: شکر نصف لیوان
  • دارچین: یک قاشق مرباخوری
  • جوز هندی: نوک قاشق

نکته: جوز هندی و دارچین سلیقه ای می باشد و در صورتی که طعم و عطر آن را دوست نداشته باشید، می توانید حذف کنید.

طرز تهیه پای سیب

طرز تهیه خمیر پای سیب

  • برای درست کردن خمیر کره و شیر باید خنک باشد. برای این کار کره مورد نیاز را تکه تکه کرده و تا زمان استفاده داخل یخچال قرار می دهیم.
    آرد را الک کرده و با پودر شکر(یا شکر) و وانیل باهم مخلوط می کنیم.
  • کره را داخل مخلوط ریخته و با نوک انگشت ترکیب یا مخلوط می کنیم تا حالت پودری داشته باشد.
  • برای تهیه خمیر می توانید از غذا ساز هم استفاده کنید.
  • شیر را کم کم به داخل مخلوط ریخته و خمیر را جمع می کنیم.
  • بعد از اینکه خمیر جمع شد به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار می دهیم.

طرز تهیه مواد سیبی داخل خمیر

سیب ها را پوست کنده و رنده می کنیم. و به همراه شکر، دارچین و جوز هندی(به دلخواه) مخلوط کرده و روی حرارت قرار می دهیم تا زمانی که آب سیب کشیده شود و کاراملی شود، منتظر می مانیم و بعد از روی حرارت برمی داریم.

در این مرحله خمیر را از داخل یخچال بیرون می آوریم. اگر خمیرتان خیلی سفت باشد، پنج الی ده دقیقه بیرون بگذارید. سپس روی صفحه کار مقداری آرد بپاشید.

مقداری از خمیر را به قطر ۳ میلی پهن کنید. و سپس داخل قابلمه به قطر ۲۴ سانت قرار داده و پهن کنید.

کف خمیر را چنگال زده و مواد سیب را داخلش بریزید و آن را یکدست کنید. مابقی خمیر را هم پهن کرده و به حالت درازا یا هر شکلی که دوست دارید، برش می دهید و روی خمیر قرار می دهید.(طرح و شکل کاملا دلخواهی و سلیقه ای می باشد.)

برای رومال می توانید زرده تخم مرغ و یک قاشق مربا خوری شیر را ترکیب کرده و استفاده کنید. و یا حتی می توانید رومال نزنید.

پخت پای سیب

برای پخت فر را به مدت یک ربع قبل در دمای ۱۸۰ درجه قرار می دهید. لازم به ذکر است که دمای فرها متفاوت بوده و خودتون قلق آن را بهتر می دانید. پای سیب را در طبقه وسط فر به مدت ۳۰ الی ۳۵ دقیقه قرار می دهیم.

در مرحله آخر می توانید روی آن پودر قندی نیز الک کند.

رسپی پای سیب شما آماده است. نوش جونتون

ترک پاسخ

لطفاً دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید