طرز تهیه پنکیک صبحانه ساده بدون کره , نکات پخت پنکیک

0
98

طرز پخت پنکیک صبحانه  : پنکیک به عنوان یک دسر برای صبحانه و عصرانه انتخاب مناسبی می باشد. شما می توانید انواع مختلف پنکیک با طعم های مختلف درست کرده و تزیین کنید. برای پخت پنکیک روش ها و آموزش های مختلفی وجود دارد، اما در هرحال همه ی آن ها یک پنکیک است.

در واقع پنکیک نوعی شیرینی است که لایه های نازکی دارد و از هر دو طرف سرخ می شود و می توان داخل آن را با مربا، پنیر خامه‌ای، شکلات یا مغز گردو و یا … پر کرد. ما در این مقاله قصد داریم طرز تهیه نسخه ی مرسوم و ساده این دسر خوشمزه را به شما آموزش دهیم. پس با ما همراه باشید.

پنکیک چیست؟

پنکیک که به آن کیک داغ و کیک تابه ای هم گفته می شود، نوعی کیک نازک، تخت و گرد می باشد که با خمیر نشاسته ای پخته می شود. مواد اصلی پنکیک تخم مرغ، شیر و کره می باشد و داخل ماهی تابه با روغن یا کره سرخ می شود. پنکیک از رایج ترین و قدیمی ترین غذاهای تهیه شده از غلات می باشد.

با مطالعه باستان شناسی خواهید دید که پنکیک‌ها جزو قدیمی‌ترین و رایج‌ترین غذای تهیه شده از غلات هستند که در جوامع ماقبل تاریخ استفاده شده اند.

در بسیاری از کشورها قسمت عمده خمیر از سیب زمینی تهیه می شود. این نوع پنکیک، پنکیک سیب زمینی می باشد.

اگر در تهیه پنکیک به جای شیر از دوغاب (شیری که کره آن گرفته شده‌ باشد) استفاده شود، طعمی ترش خواهد داشت که به آن پنکیک کره ای می گویند، این نوع پنکیک در اسکاتلند و ایالات متحده مشهور است.

برای تهیه پنکیک می توان از از آرد گندم سیاه نیز استفاده کرد، که آن هم نوعی پنکیک می باشد.

پنکیک‌ها را می توان به عنوان دسر در هر زمانی از روز سرو کرد. این غذا در آمریکا به عنوان صبحانه استفاده می شود. عمکرد پنکیک ها بسیار شبیه وافل ها می باشد. در انگلیس و مشترک المنافع، سه شنبه قبل از چهارشنبه خاکستر(یا همان چهارشنبه توبه؛ یک مراسم مذهبی مسیحی است که ۴۶ روز قبل از عید پاک می باشذ و تاریخ آن متغیر می باشد.) به عنوان روز پنکیک نام گذاری شده است.

طرز تهیه پنکیک

هر وعده سرو پنکیک :

۱۵۸ کالری، ، ۲۱٫۷ گرم کربوهیدرات، ۵٫۹ گرم چربی ،پروتئین ۴٫۵ گرم، ۳۸ میلی گرم کلسترول و ۵۰۴ میلی گرم سدیم دارد.

طرز آماده سازی پنکیک

  • مدت زمان لازم برای آماده کردن: ۵ دقیقه
  • مدت زمان لازم برای پخت: ۱۵ دقیقه
  • دستور پخت: برای ۸ نفر

مواد مورد نیاز:

  • آرد: ۱ و نیم پیمانه
  • بیکینگ پودر: ۳ و نیم قاشق چایخوری
  • نمک: ۱ قاشق چایخوری
  • شکر سفید: ۱ قاشق غذا خوری
  • شیر: ۱ و ۴/۱ پیمانه
  • تخم مرغ: ۱ عدد
  • کره: ۳ قاشق غذاخوری آب شده

طرز پخت پنکیک صبحانه

  • ابتدا آرد ، شکر، نمک و بیکینگ پودر را در داخل یک ظرف بزرگ مخلوط کنید.
  • در مرحله بعدی شیر، تخم مرغ و کره آب شده را نیز به آن اضافه کنید.
  • مواد را به خوبی هم بزنید تا یک خمیر یک دست ایجاد شود.
  • ماهی تابه نسوز را روی حرارت متوسط قرار دهید و داخلش کره یا روغن بریزید.
  • ۴/۱ پیمانه از خمیر را برداشته و اولین پنکیک را داخل ماهی تابه بریزید. ما بقی خمیر را نیز به همین مقدار برداشته و پنکیک ها را درست کنید.
  • هر دو طرف پنکیک ها را سرخ کنید تا کاملا طلایی و قهوه ای شوند.
  • پنکیک شما آماده است. نوش جونتون

ترک پاسخ

لطفاً دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید